فلسفه سبک کانتمپوراری در طراحی دکوراسیون داخلی چیست؟

فلسفه سبک کانتمپوراری در طراحی دکوراسیون

فلسفه سبک کانتمپوراری در طراحی دکوراسیون داخلی چیست؟

متفاوت بودن سلیقه ها باعث شده است تا برای انتخاب سبک دکوراسیون شایسته به شناخت انواع آن نیاز داشته باشیم. اگر از آن دسته از افرادی هستید که به سبک دکوراسیون مدرن علاقه دارید توصیه می کنیم سبک کانتمپوراری را برای دکوراسیون داخلی منزل خود انتخاب نمایید.

تصور بسیاری از افراد از دکوراسیون داخلی فضایی مینیمال و سرد می باشد اما سبک کانتمپوراری یکی از سبک های مدرن در طراحی دکوراسیون داخلی می باشد که فضایی گرم و آرامش بخش را در منزل بدون بهم ریختگی فضا ایجاد می کند. این سبک دکوراسیون علاوه بر منزل برای محیط کار، فروشگاه، آپارتمان لافت و خانه های سنتی نیز قابل اجراست.

سبک کانتمپوراری

سبک کانتمپوراری

فلسفه سبک کانتمپوراری

معنای لغوی کانتمپوراری لحظه می باشد و سبک کانتمپوراری به عنوان سبکی از طراحی شناخته می شود که به طور پیوسته در حال تکامل می باشد. از این رو این سبک اشکال مختلفی را شامل می شود و ایده های جدید را می پذیرد. طرح معاصر در دهه 1970 با تاثیر از آرت دکوف ساختارشکنی و آینده گرایی و همزمان با دوره پست مدرنیسم به سوی ناشناخته ها گامی بلند برداشت. این تکامل همچنان ادامه دارد و دریچه های جدید را در دکوراسیون داخلی منزل باز می کند. همانند دیگر سبک های دکوراسیون داخلی، سبک کانتمپوراری نیز حاصل پیشرفت تکنولوژی می باشد و از انقلاب دیجیتال، عصر اطلاعات و محیط گرایی تاثیر پذیرفته است.

سبک کانتمپوراری در دکوراسیون داخلی چیست؟

در زمینه دکوراسیون واژه کانتمپوراری به ایجاد فضا با استفاده از خطوط صاف، رنگ ساده و ترکیبی از مواد همچون شیشه و استیل اشاره دارد. در تمامی المان های این سبک دکوراسیون همچون فرش،، لوازم دکوری و مبلمان سادگی حفظ شده است. از مهمترین ویژگی های سبک کانتمپوراری در دکوراسیون داخلی می توان به استفاده از اشکال هندسی اشاره کرد. اشکال هندسی بیانگر سرسخت بودن دنیای مدرن هستند.

به طور کلی می توان گفت این سبک ترکیبی از اشکال هندسی و مدرن می باشد که نمایانگر حرکت و پویایی مدرنیته هستند. همچنین می توان عنوان کرد که سبک کانتمپوراری ترکیبی از سادگی، ظرافت، خطوط صاف و استفاده از بافت می باشد. در سبک تروپیکال در طراحی دکوراسیون داخلی فضا بیش از وسایل به نمایش گذاشته می شود. در این سبک دکوراسیون همه چیز با سبک های معاصر همگام می باشد و روی رنگ ها، اشکال، فضای زیبا و بانشاط تمرکز دارد.

کاربرد رنگ ها

در سبک کانتمپوراری رنگ های اصلی شامل رنگ های خنثی از جمله مشکی و سفید هستند. به منظور مشخص نمودن استایل کانتمپوراری در یک اتاق از  رنگ مشکی استفاده می شود. به طور کلی برای این سبک دکوراسیون می توان از رنگ های روشن و پررنگ نیز استفاده کرد تا با رنگ های خنثی سبک کانتمپوراری تضاد ایجاد کرده و جلوه زیباتری ایجاد نمایند. برای داشتن پیش زمینه مناسب برای اکسسوری های پررنگ توصیه می شود دیوارها را با رنگ های خنثی رنگ آمیزی کنید.

در صورت وجود پنجره یا دیوار با رنگ پاستلی در این سبک دکوراسیون توصیه می شود قرنیز و چارچوب پنجره ها را به رنگ خنثی انتخاب نمایید. در صورت روشن بودن رنگ دیوارها نیز توصیه می شود در تمامی فضا از رنگ های تیره استفاده کنید.

ویژگی های سبک کانتمپوراری

ویژگی های سبک کانتمپوراری

مبلمان سبک کانتمپوراری

مبلمان مناسب سبک کانتمپوراری باید ساده، بدون انحنا و تزیینات باشند و در عین حال کاملا چشمگیر و زیبا باشند. در انتخاب مبلمان مناسب این سبک دکوراسیون داخلی باید اشکال هندسی صاف و ساده را در اولویت قرار دهید. پارچه های مشکی، سفید و یا با طیف های خنثی برای این سبک مناسب هستند. برای جذابیت بافت بیشتر توصیه می شود از الیاف طبیعی از جمله پنبه، لنین و ابریشم استفاده نمایید. کوسن ها با اشکال هندسی رنگ و بافت بیشتری به مبلمان مورد استفاده در این سبک اضافه می کنند.

برای طراحی دکوراسیون داخلی منزل خود با این سبک توصیه می شود یک رنگ زمینه پایه انتخاب نموده و آن را در مبلمان به کار ببرید. در این سبک دکوراسیون پایه مبل و صندلی نمایان هستند و توصیه می شود تا حد امکان از استفاده از چوب های طرح دار تراش خورده و دارای حاشیه، منگوله و یا جزییات تزیینی خودداری نمایید. از مهمترین ویژگی های سبک کانتمپوراری می توان به سادگی و سرزندگی آن اشاره کرد.

شما می توانید با مراجعه به وب سایت مبلیران و مشاهده مبلمان در سبک های مختلف، مناسب ترین گزینه را برای این سبک دکوراسیون داخلی انتخاب نمایید.

کف پوش

کف پوش مناسب برای این سبک دکوراسیون داخلی چوب، کاشی و وینیل ساده و خالی می باشد. به منظور ایجاد گرمای بهتر و کنترل صدا توصیه می شود در این فضا از فرش های تجاری استفاده نمایید. با  استفاده از فرش هایی با طرح هندسی و یا ساده نیز می توان رنگ و بافت را به این سبک دکوراسیون اضافه کرد.

نورپردازی و تابلوهای هنری در سبک کانتمپوراری

در سبک کانتمپوراری نور اهمیت ویژه ای دارد از این رو توصیه می شود از عناصر زیر برای اجرای این سبک دکوراسیون داخلی استفاده نمایید.

  • دیوارهای شیشه ای
  • پنجره های بزرگ
  • منابع نور همچون آباژور
  • لوستر
  • چراغ های سقفی

برای روشن شدن دیوارها توصیه می شود از نورپردازی برجسته و یا مسطح استفاده نمایید. نورپردازی غیرمستقیم و یا مخفی برای خانه های نوساز و یا بازسازی خانه ها توصیه می شود. عناصر رنگی و متالیک برای این سبک دکوراسیون توصیه می شود.

فلسفه سبک کانتمپوراری

فلسفه سبک کانتمپوراری

از نورافکن برای تابلوها و پوسترهای موجود روی دیوار در سبک کانتمپوراری استفاده نمایید. استفاده از نورافکن باعث خواهد شد تا توجه افراد زیادی به آثار هنری موجود روی دیوار جلب شود. مجسمه ها و دکوری های هنری را باید روی ستون و یا یک پایه همسطح با چشم قرار داد. برای تابلوهای هنری قاب عکس های براق، مشکی مات، چوب طبیعی و یا فلزی گزینه مناسبی هستند. در صورت زیاد بودن تعداد تابلوها توصیه می شود آن ها را نزدیک به یکدیگر نصب نمایید.

از این طریق می توان حس یک تابلوی بزرگ را ایجاد کرد. همواره توصیه می شود با استفاده از دکوری های زیاد و متفاوت سبک کانتمپوراری را زیاد شلوغ نکنید. فضاهای باز و بدون دکوری در این سبک دکوراسیون داخلی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

آشپزخانه به سبک کانتمپوراری

در حقیقت سبک کانتمپوراری یک رویکرد مینیمال و به دور از تزیینات چشمگیر و پرزرق و برق دارد. برای ایجاد ظاهری کلاسیک در آشپزخانه توصیه می شود از ترکیب رنگ های خاکستری، رنگ های خنثی و سفید استفاده نمایید. با این کار در آشپزخانه شما فضایی محبوب و دوست داشتنی ایجاد خواهد شد. کف پوش های مناسب برای آشپزخانه در این سبک دکوراسیون نیز کف پوش های سنتی از مواد طبیعی هستند. برای این آشپزخانه کابینت های براق و مات را باید با یکدیگر ترکیب نمود.

شما به این مقاله چه امتیازی می دهید؟

جهت ثبت امتیاز روی ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیازات 1 / 5. تعداد امتیاز: 1

هنوز امتیازی برای این مقاله ثبت نشده است.

به اشتراک بگذارید...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

showroom